True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

28-09-2024




NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 33

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



PSV
PSV: INTERVIEWS | Ivan Perišiฤ‡ after his first game ๐ŸŽค

Interviews after Willem II - PSV. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 272 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 september, 22:34 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 5

Geweld beheerst het leven in vooral arme, zwarte wijken. Martijn en Finbarr zijn in 'moordhoofdstad' Memphis. Hier volgen ze een groepje bounty hunters dat probeert mensen op te pakken omdat ze nog straffen en boetes hebben uitstaan. Martijn en Finbarr hebben een ongemakkelijk gesprek met de McClosky's, een oerconservatief advocatenechtpaar dat met automatische wapens Black Lives-demonstranten uit hun voortuin joeg. In Fergusson gaan ze mee met een politiepatrouille onder leiding van een zwarte hoofdagente. Ze ontmoeten een man die zo vaak staande werd gehouden en racistisch werd bejegend, dat hij besloot bij de politie te gaan.



Zina
Zina: Afl. 1

Amal staat het op punt om te trouwen. Maar dat verloopt anders dan gedacht. Vanaf dat moment voelt Amal zich schuldig, omdat ze diep van binnen toch misschien minder verliefd was dan ze pretendeerde. Amal realiseert zich dat het leven te kort is om enkel netjes te doen wat er van je verwacht wordt.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hezbollah-leider Nasrallah gedood door Israël. Hezbollah-leider Nasrallah is gisteravond gedood bij een Israëlische luchtaanval. Hezbollah bevestigt dat in een verklaring. Het Israëlische leger had daarvoor al gemeld dat Nasrallah de Israëlische luchtaanval op Beiroet van gisteravond niet had overleefd. Wat betekent dit voor Hezbollah en hoe zal Iran reageren? De hele uitzending staat in het teken van deze laatste ontwikkeling in het conflict in het Midden-Oosten..



The Connection
The Connection: Afl. 3

Toine van Peperstraten, Sanne van Dongen en Kees Kwakman gaan de strijd met elkaar aan.







So Help Me Todd
So Help Me Todd

Margaret en Todd verdedigen de &#39;Queen of Hearts&#39;, een advocaat die berucht is om haar gewetenloosheid. Ze wordt ervan beschuldigd een ongeval in scene te hebben gezet, dat resulteerde in de dood van een &#39;nep-slachtoffer&#39;.



Hollandse Meesters Herzien
Hollandse Meesters Herzien: Afl. 1

Het werk Gezicht op de Dam van Johannes Lingelbach lijkt wel een snapshot. Maar zou je dit beeld werkelijk hebben gezien als je in 1656 rond het middaguur de Dam opliep? Jörgen vraagt hedendaags kunstenaar Thierry Oussou om zijn interpretatie te geven van het doek.



Ziggo Sport voetbal


Beste Zangers
Beste Zangers: Afl. 3

Het is de avond van Matthijn Buwalda. Matthijn zingt prachtige Nederlandstalige luisterliedjes en schrijft al zijn liedjes zelf. De Apeldoornse Matthijn is religieus opgevoed en het geloof speelt nog steeds een belangrijke rol in zijn leven. Hoe gaan de andere artiesten het repertoire van Matthijn vertolken?



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 23

Koningin Máxima is in New York en viert met haar familie haar vijftienjarig jubileum bij de VN.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 39

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Heel Holland Bakt Kids
Heel Holland Bakt Kids: Afl. 1

De bakkertjes vallen meteen met de neus in de boter, want het is feest in de tent. Dit seizoen wordt geopend met een feestelijke technische opdracht: de deelnemers pakken een taart feestelijk in met marsepein en chocolade. Als spektakelstuk maken de bakduo's een cijfertaart, met twee vullingen, waaronder slagroom.



Kassa
Kassa: Afl. 20

Om overgewicht tegen te gaan heeft de overheid de Nutri-Score in het leven geroepen. U kent ze misschien wel: de gekleurde A t/m E op voedingsmiddelen. We gaan het hebben over de zin en onzin van deze gekleurde lettertjes. En is het hebben van internet een eerste levensbehoefte? Maar waarom liggen de prijzen in Nederland dan zo hoog?



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 4

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.



Nienke Plas
Nienke Plas: FD 10 jaar!! #shorts #nienkeplas

Bekijk de vlog met de verjaardag van FD hier: <a target="_blank" href="https://youtu.be/EcvL5paUw4U Een">Klik hier</a> terugblikje op de afgelopen 10 jaar met onze FD!







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 272

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 40

Francis bezoekt Paul, die naast zijn grote podiumoptredens met Diva Dichtbij het theater naar zorgcentra brengt. We zien hoe zijn herkenbare muziek en warme aandacht diepe emoties losmaken bij de bewoners, waardoor er oprecht contact van mens tot mens ontstaat. Gabriela laat met haar project zien hoe kunst en openhartige gesprekken de kracht van samenzijn onthullen, in een poging om eenzaamheid onder jongeren te verminderen.



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 5

Jurre en Sahil proberen voor het eerst in de geschiedenis een raketijsje in de ruimte te maken. Wetensgappie Aya Hinawi geeft antwoord op de vraag of je kunt zwemmen zonder een nat pak te halen. In 'Glijdt 't?' hebben ze blusschuim op de glibberbaan.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 233

Waarom de zorg in Nederland steeds duurder wordt * 'Meest machtige lobby die er is': hoe grote techbedrijven steeds meer invloed op ons leven krijgen * Zorgen bij Libanese Nederlanders over Israëlische bombardementen * Hoogste Hezbollah-leider gedood



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 39 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 september, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 99

Liesbeth Dijksman en haar man Ad scheelden 22 jaar, maar dat was geen enkel probleem. Ze hadden een rijk leven, niet in geld, maar in hun samenzijn. Samen werkten ze in de zaak, woonden ze een tijd in Spanje en deelden ze de liefde voor kunst en schilderen. Roxanne Kühne is samen met haar zoontje bij het graf van haar vader en opa, die overleed voordat haar zoontje geboren werd. Haar vader blijft levendig aanwezig in de verhalen die ze aan haar zoon vertelt over de opa die hij niet heeft gekend.





Ziggo Sport voetbal
Udinese - Inter

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 43

De unieke natuur in Madagaskar is op veel plekken ontoegankelijk. Met de auto kom je daardoor in een korte tijd niet ver. Gelukkig heeft MAF een vliegtuig waarmee de Nederlandse piloot Wouter Nagel patiënten, dokters en vaccins kan vervoeren. Vandaag vliegt de blijde patiënt Lucien mee. Hij heeft zijn leven te danken aan Wouter en dit vliegtuig. Tussendoor haalt de piloot nog een andere patiënt op. Het is alleen de vraag hoelang zijn werk nog kan doorgaan, want het vliegtuig is na 33 jaar nodig aan vervanging toe.



Pokerface
Pokerface: Afl. 5

Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Aan twee BN'ers de taak om per ronde te achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie de boel in de maling neemt. De BN'er die dat het beste kan, wint Pokerface.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 38

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

De Dierenbescherming zet zich, samen met duizenden vrijwilligers, dagelijks in voor dieren. Ook bij jou om de hoek. Niet alleen met dierennoodhulp, maar ook met voorlichting en jeugdactiviteiten.



Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 4

Dierenarts Maaike onderzoekt de gezondheid van een caracal; een prachtig katachtig roofdier dat uit stilstand drie meter hoog kan springen. In de natuur zijn twee wilde honden gevonden die aandacht van Maaike nodig hebben, ze gaat proberen ze vrienden te laten worden. Ook gaat Maaike wandelen in het wild met een grote groep bavianen.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 24

Samenzang vanuit Schiedam, Edam, Utrecht, Leiden en Bolsward. God is te vertrouwen en laat ons niet los. Een prachtig gegeven, maar het voelt misschien niet altijd zo. Soms kan God ver weg lijken en kom je er niet uit. Vaak helpt het om juist dan te zingen van Zijn trouw.



De eerste keer
De eerste keer: Afl. 4

Geven alle ouders huisarrest? Kajs moeders vinden dit ouderwets en nodigen een leraar uit nadat Kaj hem op school heeft uitgescholden. Lena probeert huisarrest te krijgen, maar dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan bij haar lieve vader. Omars vader moet de baas in huis spelen, nadat zijn moeder hem huisarrest gaf. Shirley komt veel te laat thuis en de reden hiervoor laat haar vader koken van woede. En de rijke Benjamin heeft huisarrest, maar dit doet hem niets. Tot zijn moeder al zijn luxe weghaalt.



Gio
Gio: Nieuwhuis vlog

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 25

Christa Tomassen heeft één grote wens: moeder worden. Maar dan krijgt ze een ernstige leverziekte, waardoor ze waarschijnlijk nooit kinderen zal kunnen krijgen. Haar verdriet wordt bijna ondraaglijk als haar man overlijdt aan een hartinfarct. Zal Christa ooit nog liefde vinden en moeder kunnen worden?



Zapp Detective
Zapp detective: Is Raïsha op tijd om Kriekel te redden uit de koker met water?

Is Raïsha op tijd om Kriekel te redden uit de koker met water? Wie houdt Daan onder schot en dwingt hem het geld weer af te geven? Kortom: loopt het goed af in de laatste aflevering van Zapp Detective: Summer Vibes Italië?





Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 17

In de Koepelkerk van het Zuid-Hollandse Arkel vinden verschillende mensen elkaar in hun zoektocht naar geloof en zingeving. Dominee Martin Boon vergelijkt zijn kerk met een jazzband. Daarin heeft iedereen een eigen geluid, maar samen vormen ze een geheel. Iemand die zo'n eigen geluid toevoegt aan de Arkelse gemeente is René. Hij vond na corona een plek in de kerk. Nu zingt hij nog bij de sopranen in de cantorij van de kerk, maar na zijn transitie verhuist hij naar de tenoren. En we zien ouderling Jan Sterk, die zijn stem laat horen tijdens de Arkelse rommelmarkt, waar hij traditiegetrouw verantwoordelijk is voor het rad van avontuur.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team is op bezoek in Maarssen bij Chris en Christa. Ze zijn pas verhuisd en willen hun tuin graag onder handen laten nemen. Ivo staat voor een bijzondere uitdaging: hij moet een groene, weelderige tuin creëren die ook in de toekomst rolstoelvriendelijk is voor Chris, die leeft met Parkinson. Ondertussen zorgt Djamilla voor een frisse, nieuwe look in de woonkamer met zachte pasteltinten.



FORMULA 1
FORMULA 1: George Russell & Alex Albon Take On The Compliment Challenge!

George Russell and Alex Albon sit down together to take part in a very special edition of the ‘Compliment Challenge’ - how do you think they got on? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>









Fryslรขn dok
Fryslân DOK: Afl. 39

In de pluktuinen van Stichting Sociaal Vitaal komen mensen met een uitkering samen om groenten te oogsten. Ze raken uit hun isolement en leren gezond en bewust te koken.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED ๐Ÿง๐Ÿ“Š | RKC ๐Ÿ†š Ajax

Beschrijving # โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 39

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Nederlandstalige Top 1000
Nederlandstalige Top 1000: Afl. 2

Sterren NL Radio gaat op zoek naar de 1000 beste Nederlandstalige liedjes in de Nederlandstalige Top 1000. Jan Paparazzi en Emilie Sleven behandelen grote hits uit het verleden aan de hand van clips en archiefmateriaal. Ze moedigen de kijker aan om te stemmen op de lijst. Daarnaast een bezoek bij onder anderen Corry Konings, Tino Martin en Gerard Joling om hun grootste hits onder de loep te nemen.





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 28

Douwe Bob beantwoordt vragen van kijkers. Kinderen voor Kinderen treedt op met het Kinderboekenweek-lied 'Lekker Eigenwijs'.



De Matties
De Matties: Afl. 24

Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Who Would You Want As Your F1 Escape Room Buddy? ๐Ÿค”

Ahead of the Singapore Grand Prix, we asked our drivers who they would most want to have as their escape room partner. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Ninja Nanny
Ninja Nanny: Er wordt een reality soap gemaakt van Hunters gezin.

Er wordt een reality soap gemaakt van Hunters gezin. Hunter wil vooral verder met haar Pencak Silat-lessen, maar Farah is boos vanwege Hunters overmoedigheid. Ze leert Hunter dat 'the greatest strength is to know your own weakness'. Joachim breekt in bij Remko van der Kraai.





AFC Ajax
AFC Ajax: Matchday dump: Ajax - BeลŸiktaลŸ ๐ŸŽฌ | Nights like this! ๐Ÿ˜

Ajax heeft de eerste wedstrijd in de League Phase van de UEFA Europa League succesvol afgesloten. De ploeg van Francesco Farioli won met ruime cijfers van BeลŸiktaลŸ: 4-0. Mika Godts (2), Kian Fitz-Jim en Kenneth Taylor scoorden. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 1

Rishayno wil zijn beste vriend Lino verrassen, die een moeilijke periode heeft doorgemaakt. Lino voelde zich zo somber dat hij niet meer naar school wilde en alleen nog maar thuis zat. In die tijd was de vriendschap tussen hem en Rishayno heel belangrijk. Daarom komen Kinderen voor Kinderen en Raïsha Zeegelaar in actie om Lino een geweldige dag te bezorgen.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 21

Nathan Rutjes en Marije Zuurveld rennen de longen uit hun lijf in The Battle Freerun. De strijd gaat dit keer tussen Team Breakdance en Team Turnen en worden getraind door freerunners van TeamNL. In de finale laten de teams hun vetste jumps en tricks zien. Wie springt naar grotere hoogte en pakt de winst?





Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 4

In Hoofddorp moeten veel muren gemetseld worden. De bouwvakkers kunnen het werk niet meer aan en roepen de hulp in van Soy en Designo. Het metselen gaat prima, maar dan valt de bril van de kraanmachinist in een bak cement waardoor hij niets meer kan zien.



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 11

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



Paw Patrol
Paw Patrol: Afl. 1

Als Emmy en Eddie stiekem gaan varen, hangen Tornado Harrigan en kaptein Turbot op waterskies achter de boot, die stuurloos is.



Close Up
Close Up: De Chinese modeontwerpster Guo Pei werd wereldberoemd met de extravagante goudgele jurk di

De Chinese modeontwerpster Guo Pei werd wereldberoemd met de extravagante goudgele jurk die zangeres Rihanna in 2015 droeg op een modegala. Vervolgens kreeg Pei als eerste Chinese ontwerper officieel toestemming om haute couture te maken in Parijs. Pietra Brettkelly volgde Guo Pei in de periode waarin ze Europa en Amerika veroverde. De regisseur schetst een intrigerend beeld van vaak botsende culturen én van Guo Pei's missie om het imago van de Chinese mode-industrie te verbeteren.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 271

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 4

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 195

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ๐Ÿ”ฅ ๐‘ญ๐’Š๐’“๐’”๐’• ๐’˜๐’Š๐’ ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐‘ฌ๐’–๐’“๐’๐’‘๐’‚ ๐‘ณ๐’†๐’‚๐’ˆ๐’–๐’†! | Highlights AZ - IF Elfsborg

Bekijk hier de highlights van het duel met IF Elfsborg van woensdag 25 september 2024. Scoreverloop: 23. Ouma (0-1), 44. Van Bommel (1-1), 50. Van Bommel (2-1), 53. Hedlund (2-2), 74. Parrott (3-2). Opstelling AZ: Rome-Jayden Owuso-Oduro; Seiya Maikuma, Wouter Goes, Alexandre Penetra, David Møller Wolfe; Jordy Clasie, Sven Mijnans (84. Zico Buurmeester), Peer Koopmeiners (84. Kristijan Beliฤ‡); Ibrahim Sadiq (57. Jayden Addai), Troy Parrott, Ruben van Bommel (90. Mexx Meerdink). Opstelling IF Elfsborg: Isak Petterson, Sebastian Holmén, Ibrahim Buhari (88. Emil Holten), Terry Yegbe; Simon Hedlund, Besfort Zeneli, Timothy Noor Ouma (78. Johan Larsson), Niklas Hult (88. Rami Kaib); Arber Zeneli (55. Jalal Abdullai), Michael Baidoo (78. Per Frick), Ahmed Qasem. โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv โœ">Klik hier</a> Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: European nights in Amsterdam! ๐Ÿ˜ | Highlights & reactions Ajax - BeลŸiktaลŸ | UEFA Europa Lea

De samenvatting van het duel tussen Ajax en BeลŸiktaลŸ in de UEFA Europa League 00:00 - 01:50 Highlights Ajax - BeลŸiktaลŸ 01:50 - 03:58 Reactie Mika Godts 03:58 - 06:27 Reactie Kian Fitz-Jim #ajabes #UEL โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>