True
Cultuur.TV - TV kijken via internet, de beste Cultuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

20-06-2024


2Doc
2Doc: Afl. 41

Jongeren die zich zonder thuisbasis staande moeten houden, worden bij Wonen Met Kansen op weg geholpen naar een bestaan op eigen benen. Stukje bij beetje, met vallen en opstaan, maar met het rotsvaste vertrouwen dat de begeleiders in hen stellen.



Vitesse
Vitesse: UPDATE | Interview met Edwin Reijntjes 🗣️

Een update over de huidige stand van zaken met Edwin Reijntjes. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer ►">Klik hier</a> 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De onderzoeksredactie van de NOS en Nieuwsuur dook in de wereld van de kankermedicijnen, en merkte dat er in dit heikele dossier een discussie bestaat tussen de farmaceutische industrie versus politiek en artsen. * Hoorzittingen beoogd bewindslieden. De kandidaat-bewindspersonen trappen af met een introductie over zichzelf. Een nieuw fenomeen in de Haagse politiek, niet alle partijen zijn enthousisast. * De Tweede Kamer debatteert met demissionair minister en VVD-leider Dilan Yesilgöz over het achterhouden van informatie over dat gestapelde nareizen van vluchtelingen niet vaak voorkomen. We spreken politiek verslaggever Nynke de Zoeten.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Drivers Chat Ahead of the Triple Header! | 2024 Spanish Grand Prix

We hear from the grid as the 2024 Spanish Grand Prix draws ever closer. Carlos Sainz and Fernando Alonso give their thoughts ahead of returning to home soil whilst other drivers speak ahead of three races in back-to-back weekends. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SpanishGP



Pointer
Pointer: Afl. 24

Wie is er verantwoordelijk voor de veiligheid van vrouwen in het openbaar vervoer? Wij vroegen meer dan 7000 vrouwen op welke plekken zij zich onveilig voelen en massaal wezen ze naar stations en het ov. Uit angst voor grensoverschrijdend gedrag sluiten ze zich af, vermijden ze enge plekken of bewapenen ze zich. Ook ontdekten we dat de vervoerders niet in kaart brengen hoe verschillend mannen en vrouwen die veiligheid beleven. Hoe zorgen NS, ProRail en streekvervoerders dan dat iedereen zich veilig voelt? We spraken met experts en de vrouwen die het ov gebruiken.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 13

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 124

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 15

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Denemarken - Engeland.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 172

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Nicole begint met een positief gevoel aan de date met Peter, in de praktijk was Peter helaas iets minder enthousiast. Bij de buren was er helaas geen wederzijdse klik en zo kwam het appartement vrij voor Angelique en Michael.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Hoe lang kun jij onder water zwemmen met één hap lucht?

Hoe lang kun jij onder water zwemmen met één hap lucht? Nanja van den Broek is wereldrecordhouder freediven en kan wel 130 meter diep duiken zonder zuurstoffles. Er gebeurt van alles met je lichaam als je lang en diep onder water bent. Janouk leert over de duikreflex, ademhaling en over oren klaren. En dan, neemt ze een diepe duik. Gaat het haar lukken? Debbie en Lara overwegen freediving als hobby.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 147

Vaccinatiegraad opnieuw gedaald, in Den Haag proberen ze daar wat aan te doen * Sam stelt genderkliniek aansprakelijk voor verkeerde diagnose: 'In transitie gaan was niet de oplossing voor mijn problemen' * Vierdaagse hoorzittingen beoogd ministers en staatssecretarissen kabinet Schoof van start * Plannen voor het invoeren van rekeningrijden zijn van de baan



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 123

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Spanish Grand Prix

The team look forward to an exciting weekend as the drivers prepare for the 2024 Spanish Grand Prix. Ahead of our first practice day, Will Buxton and Ruth Buscombe discuss all the key talking points before the tenth race of the season. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SpanishGP



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Boodschappen betalen met Bitcoin?

Bitcoin is meer dan alleen investering. Patrick ven der Meijde is de oprichter van Arnhem Bitcoinstad, bekent als een van de eerste Bitcoin communities ter wereld. Hij heeft een doel: Bitcoin als betaalmiddel geaccepteerd krijgen. Hoe? Dat bespreken we in deze aflevering van Staat's Schuld! Arnhem Bitcoinstad: <a target="_blank" href="https://www.arnhembitcoinstad.nl www.adoptingbitcoinarnhem.com Bitkassa:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.bitkassa.nl --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

We zijn in Leipzig, morgen de speelstad van het Nederlands elftal tegen Frankrijk. En in Den Haag zijn de hoorzittingen met de kandidaat-ministers en -staatssecretarissen begonnen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Maakt Een Obby In Roblox!

Job Maakt Een Obby In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



Gio
Gio: WE MOETEN HET RAVIJN IN! MAM STOP! IK GA WEL✋

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 72

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En in het cultuurmagazine Route C deze keer: kunstenaar Max Kisman. In een tentoonstelling in het Centraal Museum brengt hij een eerbetoon aan de grootmoeder die hij nooit leerde kennen.



SLAM!
Gaat MESSI het EK Winnen? DEEL 2 ✌️ #shorts #ek #uefa #messi | SLAM!

Wie denk jij dat het EK gaat winnen? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Daniël: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/daniellippens/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



SLAM!
BENNETT - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 165

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: Haal De Jump = WIN RACE!

Bedankt voor het kijken naar Haal De Jump = WIN RACE! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Boos
BOOS op zoek naar ADVENTURES IN NEVERLAND

Een spel, vier jaar, vijfduizend backers op Kickstarter, tonnen aan geld ingezameld, en toen… niks. De immens succesvolle crowdfunding van het spel Adventures in Neverland heeft de afgelopen jaren alleen loze beloftes en boze bordspelliefhebbers opgeleverd. En een hallucinante confrontatie. Bekijk de hele aflevering via de link.



Nienke Plas
FD heeft even een goede peptalk nodig.. #382 By Nienke Plas

Een van de mooiste dingen van mama zijn is je kind kunnen helpen bij het langzaam groter worden in deze grote wereld 🌍 De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Boos
Adventures in Neverland: hoe wij tonnen van een crowdfunding vonden in de zak van CEO | BOOS S11E7

Vier jaar, vijfduizend backers, meerdere ingezamelde tonnen, maar geen product: de immens succesvolle crowdfunding van het bordspel Adventures in Neverland heeft afgelopen jaren vooral veel vragen opgeleverd. Na de crowdfunding van speluitgever Black Box Adventures begin 2020 zou het spel binnen een jaar geleverd worden, maar het is vooralsnog bij geen enkele van de 4892 backers op de deurmat beland. En de vraag is: waarom niet? Backers van het product en liefhebbers van bordspellen melden zich in onze mailbox met de vraag of wij het antwoord op hun vragen konden halen. Want het bedrijf communiceert amper en is razend slecht bereikbaar. Nou, wij zochten en wij vonden de verdwenen tonnen van de crowdfunding voor Adventures in Neverland. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: <a target="_blank" href="https://npo3.nl/boos Volg">Klik hier</a> ons ook op Instagram en TikTok: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/boosbnnvara http://www.instagram.com/debroervanroos https://www.tiktok.com/@boosbnnvara">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Farioli leading his first full training! 🇮🇹 | Position play, hard work & a lot of sprints!

De voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Ajax ging donderdag verder met een training waar de pers bij aanwezig mocht zijn. Zij zagen een fanatieke Francesco Farioli die coachend en wijzend tussen zijn spelers aan het werk was. #Training ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





Heracles Almelo
Heracles Almelo: Mimeirhel Benita: "Mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen"

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: Het Feest Van Tante Rita - Deel 2 - De Chocobom - Miniidsco

Trailer van de allernieuwste bioscoopfilm met Minidiscoliedjes: Het Feest van Tante Rita 2 – de Chocobom! Ben jij klaar om mee te feesten met de leukste familiefilm van het jaar? Vanaf 24 juli te zien bij jou in de bioscoop!



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: PMS, onderkinnen, ADD en vreselijke gewoontes: DIT vinden we irritant aan onszelf!

PFOE! Deze podcast aflevering gaat over wat we echt MEGA irritant vinden aan onszelf! We delen kleine irritaties maar ook de grote dingen die we het liefst vandaag nog zouden willen veranderen. We praten over onze haat liefde verhouding met social media, vreselijke gewoontes, PMS en ADD en we beloven dat het geen relatie therapie zal worden, of toch wel?! 😂 *KORTINGSCODE* Sanny is helemaal lyrisch over PMS Support van Vivian Reijs, als je het ook wil proberen dan doe je dat hier: <a target="_blank" href="http://www.vivsupport.nl">Klik hier</a> Met code SANNY5 krijg je 5 euro korting! Deze code is geldig tot 27 juni 2024. Laat een “JA” achter als je genoten hebt van deze podcast en deel het meest interessante moment voor jou en zorg ervoor dat je je abonneert om onze nieuwe afleveringen niet te missen YouTube.com /sannyverhoeven **Adverteren in deze podcast? Mail naar: adverteren@dagennacht.nl **Meer afleveringen Van Struikelen tot Succes** #14 Werk & Carrière lessen: eerste baantjes en grote dromen | Van Struikelen tot Succes <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2f4One17PcY&t #1">Klik hier</a> DE TROPENJAREN. WAT ZIJN ZE HEFTIG! <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=89H0mSqApt0&t=1s #6">Klik hier</a> Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qKsJom5K4n8&t #5">Klik hier</a> Zo werken wij aan onze doelen, stap voor stap <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=2A9rtypjFsM&t #3">Klik hier</a> Jezelf klein houden, comfort zones & jezelf opnieuw uitvinden <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=8gTriMJ92o4&t #11">Klik hier</a> ‘Alles waar ik nooit aan toe kwam, doe ik nu in 2 uur’ <a target="_blank" href="https://youtu.be/S9AaWLxjddI ------------- Dit">Klik hier</a> is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny Verhoeven en Jorg Ruis. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Thema's: mindset, tutorial, how to, podcast, hsp zijn, manifesteren, tips, oordeel, werk, ondernemen, ouderschap Sanny zoekt Geluk, Deze video bevat een betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl’’">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 171

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 123

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.